Home » Nieuws » Kleine roterende trommel onderzoek voor nanodeeltjes in stof NU beschikbaar

Kleine roterende trommel onderzoek voor nanodeeltjes in stof NU beschikbaar

Na een aanzienlijke vertraging tijdens de vorige COVID-periode hebben wij nu eindelijk de bouw afgerond van de zogenaamde kleine roterende trommel volgens de EN 17199-4 norm. Tijdens onze vorige deelname aan de NENovation-award hebben wij deze trommel de “NANOdrum” genoemd. De bekroonde video kunt u bekijken via deze link.

De foto hieronder laat duidelijk zien dat het een vrij complexe opstelling is met daarop aangesloten speciale nanodeeltjes analyzers die een zeer gedetailleerd inzicht geven in de nanodeeltjes (aantal, volume, en grootte) die in de lucht vrijkomen en mogelijk worden ingeademd.

Bezoek de pagina over het NANOdrum voor meer informatie.