Home » Nieuws » Cursus Poeders & Granulaten

Cursus Poeders & Granulaten

Cursus Poeders & Granulaten – Fysische Eigenschappen en Gedrag

De cursus Poeders & Granulaten wordt georganiseerd op 5-6 november 2015 op onze locatie in Wateringen.

In deze 2-daagse cursus worden onderwerpen als granuleren, stromingsgedrag van poeders, monstername, slijtage van deeltjes, mengen en ontmengen, ontwerp van silos en hoppers en het gedrag van poeders in deze unit operations uitgebreid aan de orde gesteld. Diverse ervaren docenten met een deeltjestechnologie achtergrond zullen de materie uitgebreid behandelen en diverse opstellingen om poeders en granulaten te testen en onderzoeken zullen worden gedemonstreerd.
De voertaal voor deze cursus is Engels.

Nadere informatie over de cursus en inschrijving is te vinden op onze website.