Granulatie en Agglomeratie seminar

Op dinsdag 25 oktober 2016 organiseren we in samenwerking met een aantal partnerbedrijven een 1-daags seminar over granulatie en agglomeratie.

Tegengaan van ontmenging, onderdrukken van stoffigheid, produkten instant eigenschappen meegeven of doseren vergemakkelijken zijn allemaal voorbeelden van thema’s waarbij agglomereren en granuleren een belangrijke rol kan spelen.

Op deze dag zijn vooraanstaande spelers en gebruikers zoals DSM, Abbott Healthcare, Hosokawa, GEA en Glatt aanwezig om via inhoudelijke presentaties hun kennis op dit vlak met u te delen. Een deel van de middagsessie zal bestaan uit een interactieve workshop.

Het evenement wordt gehouden in het Wings Worldhotel, The Hague Airport in Rotterdam en de voertaal is Engels.

Controleert u svp regelmatig onze seminar pagina’s voor een actuele status van dit seminar en uiteindelijk ook het programma.