2-daagse Cursus Powders & Granules 2017

Course Powders & Granules – Physical Properties and Behaviour

Deze cursus Powders & Granules wordt georganiseerd op 15 en 16 november 2017 op onze locatie in Wateringen.

In deze 2-daagse cursus zullen onderwerpen als granulatie, poederstroming, monstername, slijtage, malen van deeltjes, evenals mengen en segregatie, silo en hopper design en het gedrag van poeders en deeltjes in de verschillende unit operations worden besproken. Verscheidene experts met een deeltjes technologie achtergrond zullen optreden als spreker en docent in deze cursus. Naast de verschillende lezingen zullen ook diverse experimentele opstellingen voor onderzoek aan poeders en granlues worden gedemonstreerd.

U kunt ons uiteraard contacteren voor nadere information of inschrijven via deze pagina.

De cursustaal is Engels.