Open dag en poster seminar op 15 mei 2014

Delft Solids Solutions open dag en seminar

Delft Solids Solutions organiseert een open dag in haar nieuwe pand in Wateringen. Op 15 mei kunt u vanaf 13:30 uur binnenlopen aan de Molenweer 2 B in Wateringen. Er is dan een poster seminar waarin we op inzichtelijke wijze onze activiteiten toelichten en u het laboratorium kunt bezichtigen onder het genot van een drankje en een hapje.

Klik op onderstaande link om u te registreren voor deze open dag, waarbij u nader kennis kunt maken, even bij kunt praten, en uiteraard ook nog wat kunt opsteken van het poster seminar en onze nieuwste activiteiten.

 

Aan de registratie zijn verder geen kosten verbonden, maar is voor ons team om met uw komst rekening te kunnen houden.

Wij zien u graag verschijnen op 15 mei 2014!