Home » Nieuws » Meng- en scheidingsseminar oude stijl – 17 november 2020

Meng- en scheidingsseminar oude stijl – 17 november 2020

Wij organiseren het eerder uitgestelde seminar Mixing & Segregation op dinsdag 17 november 2020!!!

In tegenstelling tot de momenteel georganiseerde webinars en online-bijeenkomsten zal het Mixing & Segregation-seminar een traditioneel fysiek evenement zijn, hoewel het aantal deelnemers zal worden beperkt als gevolg van de COVID-19-richtsnoeren. Deze editie van het seminar zal daarom niet de zeer interactieve en karakteristieke case studies bevatten. In plaats daarvan hebben we twee extra lezingen van deskundigen in het programma opgenomen. Het belooft dus een zeer informatief evenement te worden over een actueel onderwerp van poedermenging.

Het programma van het seminar en informatie over locatie en inschrijving zijn te vinden op de webpagina Mixing & Segregation.